Eerste communie cadeau voor jongen, meisje, zoon of dochter

eerste communie cadeauBent u op zoek naar een eerste communie cadeau voor jongen, meisje, zoon of dochter? Dan kunt u bij Bronzenbeeldenwinkel terecht. We hebben allerlei religieuze beelden die perfect zullen zijn als communie cadeau. Zoals beschermengeltjes, Jezus beelden of Maria beelden. Ook is een bronzen beeld van de favoriete sport,dier of muziekinstrument van het kind natuurlijk leuk om cadeau te doen. Op deze dag draait het natuurlijk geheel om de communicant, maar ook de peetouders (meter en peter) kunnen op deze dag in het zonnetje gezet worden door ze een bedankt cadeau te doen. 

Een 1e communie is een plechtige viering van de Rooms-katholiek kerk waar kinderen van ongeveer 6 à 7 jaar oud voor het eerst mee zullen doen met de eucharistieviering. Bij deze viering gaan de Rooms-katholieken God danken omdat hij het leven schonk aan Jezus Christus. Hierbij is het dus een gewoonte om de kinderen bij hun 1e heilige communie een cadeau te geven. Onze kostbare geschenken zijn dus vooral erg persoonlijke cadeaus en dus perfect om deze kado te doen. Het kind zal bij dit geschenk altijd terugdenken aan deze speciale dag.
 

Bekijk onze populaire communie categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan of bekijk onderaan deze pagina onze top 10 kado ideeën

engelen beelden      familie beeldjes      Jezus beelden

Beschermengeletjes      Liefdesbeeldjes      Maria beelden
 

Cadeau voor meter en peter bij communie

cadeau meter en peterHet perfecte cadeau voor Meter en peter bij communie kopen? Bij de communieviering draait het natuurlijk om de communicant, maar het is ook een goed moment om een cadeau te doen aan de meter en peter. Om in de sfeer van de religie te blijven zouden wij vooral religieuze beelden aanraden. Zo hebben wij mooie beelden van beschermengeltjes, engelen, Jezus beelden en Maria beelden.

Een ander mooi geschenk is natuurlijk een familiebeeld. Ondanks dat uw meter en peter niet uw biologische ouders zijn, zullen ze wel een belangrijke rol in het leven van de communicant gaan spelen en in sommige gevallen zal de communicant aanvoelen als zoon of dochter. Een familie beeld kan dus symboliseren hoe belangrijk de peetouders zullen zijn voor de communicant.

Door u een idee te geven van deze beelden zullen wij een paar voorbeelden uit deze categorieën geven. Zo hebben wij het beeldje ‘’Beeldje beschermengeltje brons’’. Dit beeld is een mooi symbolisch kado voor de peetouders. Een ander mooi religieus beeld is ‘’Bronzen Jezus Christus aan kruis’’. Dit is een mooi beeldje van Jezus Christus aan het kruis. Dit zijn allemaal mooi symbolische cadeau communie met een speciale betekenis binnen het geloof. 
 

1e communie cadeau online kopen

Bent u tot een keuze gekomen voor het cadeau voor de eerste communie? Dan kunt u het gekozen beeld gemakkelijk online bij ons bestellen. Het pakket wordt in de meeste gevallen binnen een paar dagen bij u bezorgd. Als u bepaalde beelden liever nog even in het echt wilt zien kunt u een afspraak maken om het beeld in de showroom te bekijken.

U kunt contact met ons opnemen per e-mail, telefoon of chat. De showroom is gelegen in Kampen, Overijssel. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen mocht u geen idee hebben wat een mooi geschenk is. In dit geval gaan wij u zo goed mogelijk adviseren om tot een mooi en passen eerste communie cadeau te komen voor een jongen, meisje, zoon of dochter!
 

TOP 10 eerste communie kado idee 2022

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 cadeaus voor deze bijzondere dag


Klik op de afbeelding voor meer info over het 1e communie beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel