Navigatie

tuinbeeld op betonnen sokkelSokkels beton | betonnen sokkel kopen

Het kopen van een sokkel voor een beeld kan verschillende redenen hebben. In alle opzichten versterkt een sokkel het beeld dat het draagt. Het zorgt er onder andere voor dat het beeld beter zichtbaar wordt. Ook wordt het meer een kunstitem wanneer het op een sokkel is geplaatst. Bronzenbeeldenwinkel.nl kent het belang van een goede sokkel. Daarom hebben we de mooiste sokkels in het assortiment, waaronder betonnen sokkels. Een sokkel van beton is altijd gemaakt van de beste kwaliteit, omdat we samenwerken met een gerenommeerd natuursteenbedrijf. Sokkels van beton worden met veel oog voor detail vervaardigd en hebben stuk voor stuk een levensduur van zo’n 25 jaar.

 

De verschillende betonnen tuinsokkels

Sokkels van beton hebben we beschikbaar in verschillende soorten. Ten eerste kan men kiezen uit twee verschillende kleuren; een donkere en een lichte kleur. De donkere kleur straalt een bepaalde vorm van luxe uit, terwijl de lichte kleur het beeld juist een meer open indruk kan meegeven. De kleur van de sokkel kan de uitstraling van het beeld bepalen. Dat geldt ook voor de vorm en hoogte van het item. Een sokkel van beton vindt u bij ons al vanaf 20 cm hoogte tot zelfs 100 cm hoogte. Wenst u geadviseerd te worden over welke tuinsokkel van beton het beste past bij uw beeld? Neem dan gerust contact op.

 

Bij ons vindt u ook de mooiste bronzen beelden voor uw sokkel van beton

Behalve zeer mooie sokkels, hebben we ook beelden van brons van de beste kwaliteit. We raden het van harte aan om ons uitgebreide assortiment eens te bekijken. Nagenoeg al onze bronzen beelden zijn erg geschikt voor het plaatsen op de sokkels zoals die in de categorie sokkels zijn weergegeven. Het is eventueel ook mogelijk om de sokkel te laten voorzien van een tekstplaatje. Dat is ideaal wanneer het een beeld betreft dat deel uit moet maken van een tentoonstelling of cadeau gegeven wordt op een speciale gebeurtenis.

 

Nog niet al onze sokkels staan online. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal
Vragen over een bronzen beeld? Bel of WhatsApp ons!

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2017 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel