Cadeau voor revalidatie | een passend cadeau na operatie

cadeau voor revaidatieCadeau voor revalidatie om iemand zijn of haar te steunen. Revalideren na een operatie is zelden een kort en eenvoudig proces. Wie moet revalideren na een ingrijpende operatie of ongeval, is vaak maanden tot jaren bezig met herstellen. Iemand die revalideert kan dus wel wat steun gebruiken. Waarom zou u een behaalde mijlpaal tijdens een revalidatie niet belonen met een mooi sterkte cadeau? Of betuig uw steun bij het proces door een passend revalidatie geschenk te geven. Of vier het herstel met een mooi symbolisch beeldje.

In onze collectie vindt u allerlei beelden die geschikt zijn voor mensen die in een revalidatieproces zitten of deze hebben afgerond. Een sterkte cadeau of cadeau dat verbondenheid uitstraalt kan de ontvanger eraan herinneren dat u er voor hem of haar bent. Of kies voor een beeld dat hem of haar opfleurt.

Juist als iemand fysiek beperkt is, kan een mooi bronzen beeld veel meerwaarde hebben. De ontvanger kan het beeld naast het bed of stoel plaatsen, zodat uw sterktewens altijd bij hem of haar in de buurt is. Het geven van een  beeldje is natuurlijk heel persoonlijk. Gelukkig heeft u meer dan genoeg opties binnen ons assortiment. Het zorgt voor een mooie blijven herinnering.
 

Beterschap cadeau na operatie vrouw, vriendin of man

In onze collectie vindt u een aantal themacadeaus die geschikt zijn voor mensen die revalideren of onlangs een ernstig ongeluk hebben gehad of een zware operatie hebben ondergaan, zowel voor vrouwen als mannen. Kies bijvoorbeeld een mooi beeldje uit de collectie ‘Hart onder de riem cadeau’ of ‘Ik denk aan je’ als cadeau na operatie vrouw of cadeau na operatie man. Natuurlijk is het ook mogelijk een mooi figuratief beeld te geven, zoals een beeld van een vrolijk dier of een mooie vrouw. Bekijk ook onze steuntje in de rug cadeau beeldjes.
 

Cadeau zieke collega

Ook wanneer een collega ziek is en u wilt laten weten dat u als bedrijf zijne aan uw collega denkt.  Ook dan kunt u bij ons terrecht voor een cadeau zieke collega, in ons assortiment vindt u diverse beeldjes die passen bij het thema. Mocht u een passend revalidatie cadeau zoeken 
en er toch niet helemaal uit komen. Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag.
 

Graveren van revalidatie cadeau

cadeau na operatieHet is mogelijk uw beeld te laten graveren voor u het aan de ontvanger geeft. U kunt bijvoorbeeld een sterktewens laten graveren of het levensmotto van de ontvanger verwerken in het beeld.

U maakt het cadeau zo extra waardevol en persoonlijk. Indien gewenst kunnen wij uw beeld ook op een sokkel bevestigen. Het beeld is zo eenvoudig overal neer te zetten.
 

Vindt onderstaand een passend cadeau voor revalidatie of na operatie

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het revalidatie cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel