Cadeau voor revalidatie, een cadeau na operatie

Revalideren is zelden een kort en eenvoudig proces. Wie moet revalideren na een ingrijpende operatie of ongeval, is vaak maanden tot jaren bezig met herstellen. Iemand die revalideert kan dus wel wat steun gebruiken. Waarom zou u een behaalde mijlpaal tijdens een revalidatie niet belonen met een mooi sterkte cadeau? Of betuig uw steun bij het proces door een passend geschenk te geven. In onze collectie vindt u allerlei beelden die geschikt zijn voor mensen die in een revalidatieproces zitten. Een sterkte cadeau of cadeau dat verbondenheid uitstraalt kan de ontvanger eraan herinneren dat u er voor hem of haar bent. Of kies voor een beeld dat hem of haar opfleurt. Juist als iemand fysiek beperkt is, kan een mooi bronzen beeld veel meerwaarde hebben. De ontvanger kan het beeld naast het bed of stoel plaatsen, zodat uw sterktewens altijd bij hem of haar in de buurt is. Het geven van een bronzen beeld is natuurlijk heel persoonlijk. Gelukkig heeft u meer dan genoeg opties binnen ons assortiment.

 

Geschikte themacadeaus

In onze collectie vindt u een aantal themacadeaus die geschikt zijn voor mensen die revalideren of onlangs een ernstig ongeluk hebben gehad. Kies bijvoorbeeld een mooi beeldje uit de collectie ‘Hart onder de riem cadeau’ of ‘Ik denk aan je’. Natuurlijk is het ook mogelijk een mooi figuratief beeld te geven, zoals een beeld van een vrolijk dier of een mooie vrouw.

 

Graveren van revalidatie cadeau

Het is mogelijk uw beeld te laten graveren voor u het aan de ontvanger geeft. U kunt bijvoorbeeld een sterktewens laten graveren of het levensmotto van de ontvanger verwerken in het beeld. U maakt het cadeau zo extra waardevol en persoonlijk. Indien gewenst kunnen wij uw beeld ook op een sokkel bevestigen. Het beeld is zo eenvoudig overal neer te zetten.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het revalidatie cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel