Navigatie

Bronzen tuinbeelden kopen van figuren dieren, engelen of moderne vormgeving

bronzen tuinbeelden, tuinbeeld van bronsBronzen tuinbeelden als eyecatcher voor in uw tuin. Onze bronzen beelden voor in de tuin zijn prachtig en zeer gedetailleerd afgewerkt, meestal in een bepaalde bronzen patinering. U kunt  voor diverse bijzondere tuinbeelden van brons bij ons terecht, zoals liefdesparen, ballerina's en kinderbeelden.

 

Uw tuinbeeld vastzetten

De meeste bronzen tuinbeeld zijn voorzien van gaatjes aan de onderkant of achterkant zodat het tuinbeeld gemakkelijk met schroefpennen en door middel van twee componentenlijm vastgezet kan worden. Als het beeld niet voorzien is van gaatjes, dan kunnen wij u ook sterk verlijmende kit leveren waarmee u het beeld muurvast kunt zetten.

 

Tuinbeelden van brons van uiteenlopende dieren

tuinbeeld, tuinbeelden, beeld uilOns aanbod van tuinbeeld dieren bestaat onder andere uit bronzen uilenpaarden tuinbeelden en bronzen stieren. Zoekt u een bepaald dierenbeeld? U kunt dan links boven in onze webshop de zoekfunctie gebruiken of uw vraag aan ons mailen.

 

Fonteinen en zonnewijzers

Ook hebben wij diverse fontein beelden voor aan uw vijver en uiteenlopende bronzen zonnewijzers.

 

Abstract tuinbeeld brons geplaatst op een sokkel

Ziet u er tegen op om uw tuinbeeld zelf te plaatsen? Of wilt u uw tuinbeeld bestellen met sokkel? Ons eigen plaatsingsteam plaatst tuinbeelden in heel Nederland. Ook zijn wij partner van een gerenommeerd natuursteenbedrijf waardoor wij ieder gewenste natuursteen sokkel kunnen leveren van de beste kwaliteit met 25 jaar garantie.

 

Kwaliteit van onze beelden voor in de tuin

Bekijk deze video en zie wat de kwaliteit is die wij leveren van onze beelden voor in de tuin.

 

Grootste collectie bronzen tuinbeelden

van Nederland en Belgïe te koop

Bekijk hieronder de grootste collectie bronzen tuinbeelden van Nederland en België. Bij elk tuinbeeld staat de prijs vermeld en is te koop.

 

Klik op een categorie  

Vragen over een bronzen beeld?  Bel of  WhatsApp ons!
Bestel uw bronzen beeld een ontvang een gratis onderhoudsset.

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
bronzen beelden garanties
© 2014 - 2016 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by mijnwebwinkel