Navigatie

Wat geef je iemand die 75 wordt?

Lang niet iedereen zal er even blij mee zijn om ouder te worden en deze leeftijd te bereiken, maar toch is het waardevol om steeds opnieuw een verjaardag te mogen vieren. Een jaar erbij krijgen betekent namelijk ook dat er langer genoten kan worden van dierbaren. Gaat u binnenkort naar de verjaardag van iemand die 75 wordt? Dan zal deze persoon er ongetwijfeld al blij mee zijn dat u met hem of haar deze heugelijke dag wilt vieren, maar zonder cadeautje aankomen kan eigenlijk niet. Het is echter voor te stellen dat u er moeite mee heeft om een verjaardagsgeschenk te vinden dat van originaliteit getuigt en de ontvanger bij zal blijven. Wat kiest u voor iemand die in uw ogen alles al heeft? Met een bronzen beeldje maakt u een creatieve keuze.

 

Wat maakt ontvangen van bronzen beeldje voor verjaardag zo bijzonder?

Allereerst is het mogelijk om met een verjaardagsbeeldje van brons een emotie over te brengen. De uitdrukking “een beeld zegt meer dan duizend woorden” is hierop van toepassing. Dankzij een kunstwerk van Bronzen Beelden Winkel drukt u precies uit waar woorden tekortschieten, of zelfs waar geen woorden voor bestaan. Dankzij het ruime assortiment vindt u ook eenvoudig het onderwerp dat niet alleen u, maar vooral de jarige aan zal spreken. Dankzij het gevarieerde aanbod vindt u beelden in tal van verschillende onderwerpen. Voor alle beelden in onze collectie geldt dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk met de hand vervaardigd, waardoor u een uniek object in handen krijgt.

 

Grote en kleine verjaardagsgeschenken van brons

De bronzen beelden zijn globaal gezien op te delen in twee soorten; kleine en grote beelden. De kleine geschenken worden veel gekozen voor speciale gelegenheden als verjaardagen. De staande varianten zijn voorzien van een praktisch sokkeltje, waardoor ze stevig staan. Onderwerpen waar uit te kiezen is: ballerina’s, gezin, muziek, sport, vriendschap, en meer. Ook onze tuinbeelden zijn uitstekende verjaardagsgeschenken. Kijk bijvoorbeeld eens bij de dierencategorie, waar veel te zien is. Van huisdieren en vogels die u in ons land tegen kunt komen, tot wilde leeuwen, jaguars en roofvogels die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Van een heel andere orde zijn onze tuinvazen, fonteinen en zonnewijzers. Zo wordt de tuin omgetoverd in een juweeltje om buiten of binnen achter glas van te genieten.

 

Bestel beeld inclusief tekstplaatje

Zodra u gevonden heeft wat u zocht, kunt u uw bestelling eenvoudig plaatsen in onze webshop. Hier wordt u ook de mogelijkheid aangeboden om voor een tekstplaatje te kiezen. U bepaalt de korte tekst, wij bevestigen het plaatje vervolgens vakkundig aan het beeld. Kies voor een inspirerende quote, een andere tekst die raakt of simpelweg de verjaardagsdatum. Uw bestelling ontvangt u al binnen een paar werkdagen thuis. En mocht u twijfels hebben of specifieke wensen die u terug wilt zien komen in een verjaardagsbeeld van brons, wij bieden u de mogelijkheid om een kunstwerk op maat te laten maken. Vraag ons vooral naar de voorwaarden.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel