Groot draken beeld BBWR90165

Vorige Bronzen beeld(en) 32 van 49 Volgende
€ 12.250,00 (inclusief btw)

 Echt brons - ambachtelijk vervaardigd
 Gratis onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om het brons te beschermen
 Gratis plaatsing draken beeld in uw tuin
 Klanten geven ons een 9.9 / 10
 

Informatie over dit grote draken beeld in brons

Groot draken beeld die ook te gebruiken is als waterornament. Het water komt dan uit de neusgaten van de bronzen draak. Deze grote draak is maar liefst 1.50 meter hoog!
 

 Artikel IDBBWR90165
 Afmetingen in cm (lxbxd)150x162x104 cm
 LevertijdIn overleg

 

Hoe werkt deze fontein? Wij zorgen voor de benodigde waterpomp

waterpomp fontein, vijverpomp fonteinDat is heel gemakkelijk. De fontein is voorzien van een wateraansluiting onderaan waar een waterslang op aan gesloten kan worden. Door middel van een waterpomp wordt het water door de fontein heen gepompt naar de spuitmond toe. Wij zorgen ervoor dat de juiste waterpomp met het benodigde vermogen aangesloten wordt op de fontein.  

De kosten van de benodigde pomp worden van te voren begroot en aan u voorgelegd. Wij hoeven niets te verdienen aan de waterpomp zelf zodat u hiervoor geen extra kosten maakt. U weet dan zeker dat u de juiste pomp heeft en deze wordt ook nog eens gratis aangesloten. Service van Bronzen Beelden Winkel!
 

Fontein voor uw vijver of zwembad, maar ook mogelijk als zelfstandig waterornament

waterbak fontein, waterreservoir fonteinDeze fontein kan ook als zelfstandig waterornament in uw tuin geplaatst worden. Wij plaatsen dan een waterbak als waterreservoir in de grond waar het beeld op kan komen te staan. Het water wordt dan vanuit de waterbak middels de waterpomp rond gepompt door de fontein. 

De kosten van de benodigde waterbak worden van te voren begroot en aan u voorgelegd. Wij hoeven niets te verdienen aan de waterbak zelf, zodat u hiervoor geen extra kosten maakt. U weet dan zeker dat u het juiste waterreservoir heeft, niet te groot en niet te klein.
 

Gratis bezorging, plaatsing en installatie fontein beeld in uw tuin!

aansluiting fonteinDeze fontein wordt gratis bezorgd, geplaatst en geïnstalleerd op locatie, bijvoorbeeld in uw vijver, aan de rand van uw zwembad of in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de fontein.

Alles wordt voor u geregeld: de juiste waterpomp, eventueel het benodigde waterreservoir als u de fontein zelfstandig als waterornament wilt plaatsen in de tuin, en ook de montage en aansluiting van het geheel!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel