Sterrenbeeld kado | Originele sterrenbeeld cadeautjes

Bijzondere sterrenbeelden als verjaardagscadeau. De één hecht er veel waarde aan, de ander misschien wat minder. Maar elk mens wordt geboren onder een bepaald sterrenbeeld. Het is een symbool of dier dat aanduidt in welke maand iemand geboren is. Sommige mensen schrijven ook bepaalde eigenschappen toe aan sterrenbeelden. Zo staat de Leeuw graag in het middelpunt van de aandacht, een stralende aanwezigheid die midden in de zomer geboren is. De Maagd is opgeruimd en punctueel, de Schorpioen is vurig en ambitieus. Zo kun je alle twaalf sterrenbeelden karakteriseren. Wilt u een kennis of familielid een persoonlijk cadeau geven dat aansluit bij zijn of haar sterrenbeeld? Dan zijn de sterrenbeeld cadeaus van Bronzenbeeldenwinkel een uitstekende keuze. Hiermee geeft u een prachtig bronzen beeld cadeau dat een sterrenbeeld uitbeeldt. Natuurlijk verkrijgbaar in alle tekens van de dierenriem.

 

Originele sterrenbeeld cadeautjes

Een sterrenbeeld cadeau is in zichzelf al een verrassend geschenk. Niet iedereen is bezig met astrologie, maar wie het leuk vindt alles te leren over zijn gesternte en sterrenbeeld zal een sterrenbeeld cadeau zeker waarderen. Bent u van plan een sterrenbeeld cadeau te doen? Zoek dan eens iets op over dit sterrenbeeld en geef een mooie beschrijving met sterke punten cadeau. Of zoek uit welk teken uit de dierenriem goed past bij de ontvanger van het beeld. Er zijn daarnaast ook boeken te koop over de sterrenbeelden. Hiermee kunt u iemand die geïnteresseerd is in sterrenbeelden en astrologie een groot plezier doen. Het bronzen beeld vormt dan een mooie accessoire in het interieur. De diverse tekens van de dierenriem zijn mysterieus en zijn bovendien prachtig uitgevoerd in onze bronzen sculpturen. Denk bijvoorbeeld aan de Weegschaal, Vissen of Ram. Mensen die graag een persoonlijk altaartje maken met wierook en beeldjes, zullen een beeldje van hun eigen sterrenbeeld zeker toe willen voegen aan hun collectie. Weet u niet zeker welk sterrenbeeld uw kennis, vriend of familielid heeft? Het enige wat u hoeft te weten is de geboortedatum. Aan de hand van die datum zoekt u het sterrenbeeld eenvoudig op. Elke 21e van de maand begint een nieuw sterrenbeeld, tot de 20e van de volgende maand. In totaal zijn er dus twaalf verschillende sterrenbeelden.

 

Bijpassende beelden

Natuurlijk kunt u ook een collectie aanleggen van beeldjes van sterrenbeelden. Als u houdt van mysterieuze beelden vult u deze bijvoorbeeld aan met beeldjes uit onze ‘Religieuze beelden’ collectie, met Boeddhabeeldjes. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een van de beeldjes van sterrenbeelden cadeau te doen omdat u de afbeelding mooi vindt. De betekenis hoeft niet eens de reden te zijn dat u het beeld uitkiest. Een prachtig beeld van een Weegschaal heeft immers nog meer betekenissen dan die uit de dierenriem. Een weegschaal kan staan voor balans en gerechtigheid, heelheid en rust. Een beeldje van Maagd beeldt een prachtige vrouw uit. En een beeld van Vissen staat mooi in een interieur waar water een grote rol speelt. Kortom, een sterrenbeeld cadeau is veel meer dan een beeld van een teken uit de dierenriem.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel