Navigatie

Wat geef je iemand die 90 wordt?

Wat een respectabele leeftijd is het om 90 jaar te worden. Deze mijlpaal is slechts voor een beperkt aantal mensen weggelegd en kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gegaan worden. Immers, hoe ouder iemand wordt, hoe belangrijker elk nieuw levensjaar is. Het worden van 90 jaar betekent ook dat er al bijna 90 verjaardagen zijn gevierd, en het wensenlijstje vaak ook aanzienlijk korter is geworden met het ouder worden. Wat geeft u dan iemand die alles al heeft en het vooral belangrijk vindt om samen te zijn met geliefden om deze heugelijke dag mee te vieren? Dat kan in de vorm van een bronzen beeld, te vinden in onze webshop van Bronzen Beelden Winkel. Zo’n geschenk is waardevol om te geven en te krijgen in zoveel opzichten. Bekijk ons grote en veelzijdige assortiment.

 

De mooiste en ontroerendste bronzen verjaardagsbeelden voor binnen en buiten

Hier vindt u uitsluitend beelden die met de hand vervaardigd zijn, waardoor ze een unieke uitstraling hebben. Daarnaast zijn alle exemplaren van de hoogste kwaliteit, wat betekent dat elk van de beeldjes er over enkele decennia nog steeds uitzien als nieuw. Zowel voor binnen als buiten hebben we de mooiste objecten, in klein en groot. Doordat de beelden zijn afgewerkt met een speciale laag, hebben ze niet te lijden onder verschillende weersomstandigheden. We hebben speciale onderhoudssets die ervoor zorgen dat het bronzen verjaardagscadeau een zeer lange levensduur in het vooruitzicht heeft.

 

Groot aantal prachtige designs

Erg leuk om te krijgen zijn onze kleine verjaardagsgeschenken van brons. Deze worden veel gekozen om cadeau te doen. Niet alleen vanwege het praktische formaat, maar ook dankzij het ruime keuzeaanbod aan beelden die raken. We hebben ze onderverdeeld in veel verschillende onderwerpen. Heeft de jarige altijd met veel passie gedanst? Dan kan een bronzen beeldje van een ballerina voor een vreugdevolle blik zorgen in de ogen van het feestvarken. Kijk ook eens bij onze vriendschapsbeeldjes, die tonen hoe belangrijk deze persoon voor u is. Dat is vaak maar gedeeltelijk in woorden in te drukken. Een beeldje “verwoordt” dan exact waarvoor u geen woorden kunt vinden. Wanneer de bijna 90-jarige nog beschikt over een tuin, is het zeker de moeite waard om ook eens onze mooie tuinbeelden te bekijken. Denk aan vazen, fonteinen, zonnewijzers, dierenbeelden of levensecht uitziende bronzen beelden van personen.

 

Maatwerk leveren is ook een optie

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u gelijk uw bestelling doorgeven. Om uw geschenk extra persoonlijk te maken, bieden we u graag de kans om er een tekstplaatje bij te bestellen. Dit kunnen we bevestigen aan het gekozen kunstwerk, met de door u gewenste tekst ingegraveerd. Daarnaast hebben we voor de kleinere verjaardagsgeschenken van brons een inpakservice beschikbaar. U ontvangt uw bestelling al met een paar dagen in huis. Mocht u jammer genoeg niet het exemplaar hebben gevonden dat u in gedachten heeft, dan is het ook altijd mogelijk om maatwerk te leveren. Ons team van kunstenaars is u hierbij graag van dienst.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel