Navigatie

Wat geef je iemand die 85 wordt?

Wat een mooi moment is het als een dierbare van u de respectabele leeftijd van 85 jaar bereikt. Hopelijk in goede gezondheid. Iemand ouder zien worden en meegroeien, betekent ook dat u deze persoon waarschijnlijk goed kent. Op zo’n leeftijd wordt er steeds minder waarde gehecht aan materiele zaken en is vooral het samenzijn belangrijk. Om dan een cadeau te schenken dat de gewenste emotie oproept en laat zien hoeveel u voor hem of haar betekent, dat is vaak lastig. En als deze persoon eigenlijk alles al heeft, wordt het helemaal moeilijk. Dan voldoet het schenken van een bronzen beeld als verjaardagscadeau aan alle voorwaarden. En onze beelden zijn ook nog eens van de hoogste kwaliteit en met de hand vervaardigd.

 

De mooiste bronzen verjaardagsgeschenken in zeer divers assortiment

Twijfelt u tussen het overhandigen van een klein cadeau of een verjaardagsgeschenk van brons van formaat? Het schenken van een klein bronzen beeldje wordt vaak gekozen in zo’n situatie. Ze zijn namelijk ontzettend praktisch om te geven, waarbij de boodschap die u wilt overbrengen juist sterk aanwezig is. De meeste exemplaren beschikken standaard over een sokkeltje, wat naast dat ze standvastig maakt, ook de beeltenis versterkt. U kunt kiezen uit uiteenlopende onderwerpen, zoals sierlijk dansende ballerina’s, horen zien en zwijgen beeldjes en muziekbeeldjes. Heeft de jarige jarenlang een dierbaar huisdier gehad, of wellicht nog steeds? Dan is het de moeite waard om eens te kijken bij onze aandoenlijke bronzen dierenbeeldjes.

 

Tuinbeelden van brons

Mocht de jarige nog beschikken over een tuin, balkon of terras, dan zijn ook onze tuinbeelden een leuk idee als verjaardagsgeschenk. Ontdek onze zeer fraaie tuinvazen die niet alleen in het voorjaar en zomer mooi staan met planten erin, maar ook in het najaar en de winter fraai staan. Denk aan de vazen met een klassieke uitstraling. Daarnaast hebben we ook mooie bronzen beelden in de vorm van zonnewijzers en fonteinen. Of wat dacht u van grote dierenbeelden of menselijke figuren? Zowel levensechte als abstracte creaties zijn in onze webshop te vinden. En vindt u niet direct wat u zoekt, of heeft u een ontwerp in gedachten dat u wilt laten uitwerken tot een beeld? Onze kunstenaars helpen u hier graag bij om dit te realiseren.

 

Maak kennis met onze extra mogelijkheden

Alle beelden zijn onderverdeeld in categorieën, zodat het u zo min mogelijk moeite kost om te vinden wat u zoekt. Ook het bestelproces is eenvoudig. Hier kunt u ook aangeven of u er een tekstplaatje bij wilt bestellen. Zo’n luxe uitziend plaatje past perfect bij elk van onze beelden en zijn goed te bevestigen aan een sokkel. We kunnen een tekstplaatje voor u laten ingraveren met de door u gekozen boodschap. Voor de kleinere beeldjes laten we u ook graag kennismaken met onze inpakservice. Voor een kleine meerprijs voorzien we uw kostbare verjaardagsgeschenk van cadeaupapier en een persoonlijk handgeschreven kaartje. Afhankelijk van uw extra wensen, wordt uw bestelling al binnen een paar dagen bezorgd op het opgegeven adres.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel