Navigatie

Wat geef je iemand die 65 wordt?

Wat een mooie leeftijd is het om de 65-jarige leeftijd te bereiken. En hoe kan zo’n verjaardag nu beter worden gevierd dan in het bijzijn van geliefden? De jarige staat op deze dag in het middelpunt van de belangstelling. Niet alleen krijgt hij of zij alle aandacht, maar betekent het ook dat er cadeaus gegeven worden. En dat is waar menig cadeaushopper het hoofd over kan breken. Want wat geeft u iemand die 65 jaar is geworden voor zijn of haar verjaardag, helemaal als deze persoon alles al heeft? Dan bent u bij Bronzen Beelden Winkel goed. Hier vindt u namelijk originele geschenken in de vorm van bronzen beelden, die zeker in de smaak zullen vallen.

 

Kleine bronzen beeldjes voor het vieren van een grootse verjaardag

Iemand die 65 wordt verdient een cadeau dat voor de rest van zijn of haar leven bij zal blijven. Een geschenk dat raakt en aantoont hoe belangrijk deze voor u is. En dat hoeft niet eens met een groot cadeau. Een klein geschenk kan een net zo grote of zelfs grotere betekenis hebben. We laten u daarom graag kennismaken met onze kleine beeldjes van brons, die bijzonder geschikt zijn om te geven op een verjaardag. Doordat onze collectie in categorieën is opgedeeld, kunt u zo eenvoudig het onderwerp selecteren dat u aanspreekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze ballerinabeeldjes? Als u de jarige job graag wilt laten weten hoeveel jullie vriendschap betekent, kijk dan eens bij onze betekenisvolle vriendschapsbeeldjes. Of, heel anders, bekijk de ontzettend leuke dierenbeeldjes van brons.

 

Ook voor buiten aansprekende verjaardagsbeelden van brons

Wie aan dieren denkt, maakt al snel de link met het buitenleven. In onze webshop vindt u naast bronzen verjaardagsbeeldjes voor binnen, ook mooie exemplaren voor buiten. Ideaal om hiermee de tuin van een nieuwe look te voorzien en te personaliseren en om de entree van de woning een luxe uitstraling te geven. Hier vindt u vanzelfsprekend ook zeer fraaie dierenbeelden, naast beeltenissen van personen die levensecht lijken. Maar ook zonnewijzers en fonteinen behoren tot onze collectie. Dankzij de speciale laag waarmee deze tuinbeelden van brons zijn afgewerkt, kunnen ze probleemloos het hele jaar buiten blijven staan.

 

Laat tekstplaatje ingraveren met pakkende boodschap

Wilt u uw keuze ingepakt en al in huis ontvangen? Dat maken we graag voor u mogelijk met onze inpakservice. We voorzien uw bestelling van een cadeaupapiertje, inclusief een persoonlijk kaartje. Dit is echter alleen een optie als het om kleine bronzen beeldjes gaat. Voor elk van de beelden geldt dat u er een tekstplaatje bij geleverd kunt krijgen. Dit laten we ingraveren met de korte tekst van uw keuze. Dit alles is tijdens het bestelproces aan te geven. Let op dat er in deze gevallen een kleine meerprijs wordt berekend. Na afronding van de bestelling hoeft u slechts een paar werkdagen te wachten tot u uw bronzen verjaardagscadeau in huis kunt verwachten. Geeft u er de voorkeur aan om een geschenk op maat te laten maken? Vraag ons dan naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel