Navigatie

Wat geef je iemand die 60 wordt?

Vroeger werd iemand die 60 werd gerekend tot de ouderen. Tegenwoordig is deze leeftijd het nieuwe 40 en is er alle reden om er een mooi feestje van te maken om vitaliteit te vieren in samenzijn van vrienden en familie. Het ouder worden heeft helaas als nadeel dat de persoon al heel veel verjaardagen heeft mogen vieren en het daardoor steeds lastiger is om origineel te zijn. Wilt u een geschenk dat bijblijft en voor een enthousiaste reactie zorgt bij de jarige job? Dan staat onze collectie bronzen beelden tot uw beschikking. Met een bronzen beeld kunt u alle kanten op. Zowel letterlijk als figuurlijk, want deze exemplaren zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn beschikbaar in vele formaten. Ook vindt u ze in vele aansprekende onderwerpen.

 

Bronzen beeldjes van ballerina’s tot symboliseren van bijzondere vriendschap

Een mooi voorbeeld van waardevolle geschenken zijn onze kleine bronzen beeldjes. Deze hebben als voordeel dat ze handzaam zijn en daardoor gemakkelijk overhandigd kan worden. Qua beeltenissen heeft u volop keuze. Houd rekening met de interesses of hobby’s van de jarige. Zo kunt u kiezen uit een dansende ballerina, een sportman, beeldjes die de waarde van vriendschap overbrengen, bronzen gezinnen in diverse samenstellingen of een beroep dat uitgebeeld wordt. Kijkt u vooral eens bij de populaire exemplaren die per categorie zijn aangegeven.

 

Indrukwekkende dierenbeelden voor in de tuin

Naast de bronzen geschenken in klein formaat die met name erg geschikt zijn om binnenshuis te plaatsen, hebben we ook erg mooie tuinbeelden om de ruimte buitenshuis mee te versieren. Een goed voorbeeld hiervan zijn de bronzen dieren, waarbij er vele levensecht uitzien. Denk aan dieren die van nature op de grond te vinden zijn, zoals katten en honden, kikkers of egels. Ook een heel divers assortiment met gevogelte mag natuurlijk niet ontbreken, zoals roodvogels, duiven of musjes. U kunt er zelfs voor kiezen om een leeuw, olifant of panter naar de tuin te halen. Doordat al deze beelden met een speciale laag zijn afgewerkt, kunnen ze probleemloos buiten blijven staan in elk seizoen en elke weersomstandigheid. Kijk ook eens bij onze tuinvazen, zonnewijzers en fonteinen.

 

In laten graveren van speciale tekst

Als extra service kunnen we u, als het gaat om kleine beeldjes, aanbieden om uw gekozen geschenk door ons in te laten pakken. We voorzien het vervolgens ook van een persoonlijk, handgeschreven kaartje. Tijdens het bestelproces kunt u tevens aangeven of u er een tekstplaatje bij wilt bestellen om in te laten graveren met de door u gewenste tekst. Inspiratie nodig? Wat dacht u van een mooie quote, een speciale zelfbedachte boodschap of simpelweg alleen de verjaardagsdatum van de jarige? Wanneer u nu bestelt, heeft u uw bestelling al binnen een paar werkdagen in huis. Wist u trouwens dat we ook de mogelijkheid hebben om een verjaardagsgeschenk op maat te laten vervaardigen? Als u echt op zoek bent naar een uniek cadeau dat nergens anders ter wereld te vinden is, dan is dit een goede keuze.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel