Navigatie

Afscheidscadeau directeur | Een origineel cadeau voor je baas

Een passend afscheidscadeau directeur vinden kan bij Bronzen Beelden Winkel. Wanneer u werkzaam bent bij een bedrijf waarvan de directeur binnenkort afscheid neemt, dan is de kans groot dat er een afscheidsfeestje wordt georganiseerd. Om uw waardering uit te spreken voor de tijd waar u met fijne herinneringen aan terugdenkt, is het geven van een passend origineel afscheidscadeau een goed idee.
 

Bekijk onze afscheidscadeau's

Afscheidsgeschenken


Maar ook wanneer u een goede vriend, familielid of zakelijke relatie bent is het reden om niet met lege handen aan te komen op het moment suprême. Heeft u moeite met het vinden van een afscheidscadeau directeur dat alles weerspiegelt wat deze persoon voor u en het bedrijf betekent heeft? Met een bronzen beeld zit u altijd goed. Bij Bronzen Beelden Winkel laten we u graag kennismaken met een ruime collectie aansprekende geschenken.
 

Op maat bronzen cadeau afscheid baas laten maken?

Voordat u een blik werpt op ons assortiment, is het wellicht goed om te weten niet alle mogelijkheden in beelden zijn te tonen. We hebben namelijk ook altijd de optie om uw gewenste afscheidscadeau werkgever op maat te laten vervaardigen. U bepaalt de beeltenis, de grootte en meer. Onze kunstenaars hebben onder andere een adviserende rol en ontwerpen samen met u het bronzen beeld dat u een glimlach bezorgt of op een andere manier raakt. De kwaliteit is zoals gebruikelijk hoog en de levensduur van het exemplaar lang. Het laten maken van een maatwerk beeld is mogelijk vanaf 1.500 EUR en neemt minimaal 6 weken in beslag.
 

Kleine bronzen beeldjes als afscheidscadeau werkgever

Ons standaardassortiment bestaat voor een groot deel uit kleine bronzen beeldjes, te vinden onder de categorie ‘kleine jubileumgeschenken’. Hier vindt u veel exemplaren die recht doen aan de boodschap die u over wilt brengen. Denk aan een vrolijke handdruk, het heffen van het glas om te proosten op de vertrekkende directeur of ‘met het oog op de toekomst’. Of kies voor het veelzeggende beeldje ‘de sprong wagen’, wat slaat op de mogelijke nieuwe uitdaging die deze persoon staat te wachten. Zoekt u juist iets om als collega’s te kunnen geven? Ook dan vindt u meer dan voldoende mogelijkheden, zoals de beeldjes waarop een team is afgebeeld.
 

Tuinbeelden, plaquettes en penningen als origineel cadeau voor je baas

Daarnaast hebben we ook grotere jubileumgeschenken van brons, zoals de werken die standaard geleverd worden met een prachtige sokkel, die het beeld nog meer waarde geeft en krachtiger doet overkomen. En neem ook eens een kijkje bij onze imposante tuinbeelden, verkrijgbaar in ongelooflijk veel designs. Al deze beelden zijn afgewerkt met een speciale laag, waardoor ze bijzonder geschikt zijn om buiten een plek voor te vinden. De kwaliteit blijft onverminderd hoog. Als cadeau afscheid baas is het schenken van een plaquette of bronzen penning ook een optie. Hierbij houden we rekening met uw eigen wensen in combinatie met onze mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld de gewenste afbeelding of bedrijfslogo op een penning laten bedrukken, in combinatie met tekst.
 

Sokkel voor uw beeld bestellen?

Heeft u een bronzen beeld op het oog dat niet standaard geleverd wordt met sokkel, dan nemen we u graag digitaal mee naar onze ‘sokkels voor beelden’-collectie. Hier kunt u zelf het gewenste materiaal uitkiezen, de vorm en de grootte. Zelfs het design is in overleg met u te bepalen. Tijdens het bestelproces kunt u tevens aangeven of u er ook een tekstplaatje bij wilt ontvangen. Dat is vooral een aanrader als het een staand bronzen afscheidscadeau directeur is. Zo kunt u het tekstplaatje op de sokkel laten bevestigen.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel