Navigatie

Beeld Vrouwe Justitia kopen | Vrouwe beeld vrouwe justitia kopen, vrouwe justitia beeld te koopJustitia beelden van brons

Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl kunt u gemakkelijk een Vrouwe Justia beeld kopen. Onze bronzen beelden van Vrouwe Justitia worden met de grootste zorg en aandacht vervaardigd. Bij ons is een beeld Vrouwe Justitia beeld beschikbaar in één of meerdere kleuren brons. De Vrouwe Justitia beelden lijken veel op elkaar, maar verschillen in de details en grootte. Eén van de tuinbeelden is bijvoorbeeld wel 1.62 meter groot.  Andere beelden zijn slechts 45 centimeter groot. De kleinere beelden zijn om die reden goed te plaatsen op een tafel in de tuin of ergens binnenshuis.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

De betekenis van een Vrouwe Justitia beeld van brons

Een Vrouwe Justitia bronzen beeldje is niet alleen een prachtige verschijning, maar kent ook een bijzondere betekenis. Vrouwe Justitia komen we vaak tegen op bijvoorbeeld rechtsgebouwen. We kennen deze vrouw allemaal als de degene die staat voor rechtvaardigheid. Ze heeft karakteriserende kenmerken. Zo heeft ze bijvoorbeeld standaard een weegschaal in de hand, zodat ze letterlijk een goede afweging kan maken. Daarnaast heeft ze altijd een zwaard in haar rechterhand, symboliserend voor het oordeel dat uitgesproken wordt.
 

Vrouwe justitia beeldje als geschenk

Niet alleen zijn vrouwe justitia beelden populair als beeld voor in de tuin. Maar ook ons vrouwe justitia beeldje is prachtig om te geven als geschenk. Wij hebben enkele kleine vrouwe justitia beeldjes die zich hier prima voor lenen.  Hieronder ziet u een filmpje van een vrouwe justitia beeldje. 

 

vrouwe justitia beeld te koopEen beeld Vrouwe Justitia kopen met sokkel

Bekijk ook eens de sokkels in ons assortiment. Voor ieder beeldje van brons van Vrouwe Justitia die wij te koop hebben, is een prachtige sokkel beschikbaar. Zowel bronzen beelden van Vrouwe Justitia en sokkels kunt u bij ons online bestellen. Voorafgaand aan het eventuele bestellen wilt u waarschijnlijk graag meer info ontvangen. Daarvoor kunt u ook de afbeelding van uw keuze selecteren. U ziet dan meer details over de afmeting en bijvoorbeeld de levertijd. Standaard hanteren we een snelle levertijd, zodat u binnen een paar dagen al kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Heeft u vragen over een Vrouwe Justitia beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het Vrouwe Justitia beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel