Navigatie

Beeld Vrouwe Justitia kopen | Vrouwe Justitia beelden van brons

beeld vrouwe justitia kopen, vrouwe justitia beeld te koopBij Bronzenbeeldenwinkel.nl kunt u gemakkelijk een Vrouwe Justia beeld kopen. Onze bronzen beelden van Vrouwe Justitia worden met de grootste zorg en aandacht vervaardigd. Bij ons zijn ze beschikbaar in één of meerdere kleuren brons.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

De Vrouwe Justitia beelden lijken veel op elkaar, maar verschillen in de details en grootte. Eén van de tuinbeelden is bijvoorbeeld wel 1.62 meter groot.  Andere beelden zijn slechts 45 centimeter groot. De kleinere beelden zijn om die reden goed te plaatsen op een tafel in de tuin of ergens binnenshuis.

 

De betekenis van een Vrouwe Justitia beeld van brons

Een Vrouwe Justitia bronzen beeldje is niet alleen een prachtige verschijning, maar kent ook een bijzondere betekenis. Vrouwe Justitia komen we vaak tegen op bijvoorbeeld rechtsgebouwen. We kennen deze vrouw allemaal als de degene die staat voor rechtvaardigheid. Ze heeft karakteriserende kenmerken. Zo heeft ze bijvoorbeeld standaard een weegschaal in de hand, zodat ze letterlijk een goede afweging kan maken. Daarnaast heeft ze altijd een zwaard in haar rechterhand, symboliserend voor het oordeel dat uitgesproken wordt.

 

vrouwe justitia beeld te koopEen beeld Vrouwe Justitia kopen met sokkel

Bekijk ook eens de sokkels in ons assortiment. Voor ieder beeldje van brons van Vrouwe Justitia die wij te koop hebben, is een prachtige sokkel beschikbaar. Zowel bronzen beelden van Vrouwe Justitia en sokkels kunt u bij ons online bestellen. Voorafgaand aan het eventuele bestellen wilt u waarschijnlijk graag meer info ontvangen. Daarvoor kunt u ook de afbeelding van uw keuze selecteren. U ziet dan meer details over de afmeting en bijvoorbeeld de levertijd. Standaard hanteren we een snelle levertijd, zodat u binnen een paar dagen al kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Heeft u vragen over een Vrouwe Justitia beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het Vrouwe Justitia beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel