Persoonlijke urn | Urn op maat  

Een persoonlijke urn als bijzondere asbestemming in de tuin of huis om iemand gedenken.  Wilt u uw as na uw overlijden niet laten bewaren in een standaardurn? Of wilt u juist de as van een overleden dierbare op bijzondere wijze bij u houden? Dan is een persoonlijke urn ontwerpen een mooie optie. Bronzenbeeldenwinkel biedt een aantal prachtige persoonlijke urnen aan die bestaan uit een holle sokkel met daarop een beeld naar keuze.

De urn kan zowel buiten als binnen worden neergezet en vormt op elke plek een prachtige basis voor een gedenkplek, waar u elke dag uw geliefde kunt herdenken. Bovendien is niet aan de beelden te zien dat het om een urn gaat. Ze vormen daarmee een subtiele aanvulling op uw interieur of tuin zodat u dagelijks in uw eigen omgeving stil kunt staan bij uw verlies. De persoonlijke urn maakt het mogelijk een bijzondere asbestemming in huis of in de tuin te creëren. Een goed alternatief voor het uitstrooien van de as, het bewaren van de as in een traditionele urn of in een assieraad. Als u nog niet weet wat u met de as van uw dierbare wilt, of als u op zoek bent naar een stijlvolle manier voor de as na uw overlijden, is het zeker de moeite waard te kijken naar het ontwerpen van een persoonlijke urn. Bekijk ook onze urn beelden.

 

Opties voor uw ontwerp

Bij het ontwerp maakt u altijd gebruik van een holle sokkel met daarop een beeld. De holle sokkel biedt een veilige ruimte voor het bewaren van de as, terwijl het beeld een voorstelling laat zien die bij de overledene past. Hield uw dierbare bijvoorbeeld van dieren? Dan kunt u een keuze maken uit onze ruime collectie dierenbeelden, zoals beeldjes van vogels, vlinders, katten of honden. Wilt u uw liefde voor de overledene tonen? Dan zijn de liefdesbeelden een goede optie. Daarnaast biedt Bronzenbeeldenwinkel een ruim assortiment vrouwenbeelden, abstracte kunstbeelden of gedenkbeelden aan die voor het ontwerpen van een persoonlijke urn gebruikt kunnen worden.


Persoonlijke urn laten maken

Het grote voordeel van het ontwerpen van een persoonlijke urn is dat u de urn geheel naar eigen wens of die van de overledene kunt laten maken. Met het ruime assortiment sokkels en bronzen beelden is er altijd wel een combinatie te vinden die perfect past bij u of uw dierbare.

Is er geen as beschikbaar maar wilt u wel een gedenkplek inrichten? Dan zijn de gedenkbeelden voor binnen of buiten of onze gedenkmonumenten een goed alternatief.

 

Op dit moment wordt er hard aan deze pagina gewerkt. We hopen u snel ons vernieuwe aanbod te tonen.

Heeft u vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel