Grafsteen algemeen graf kopen  | Goedkope grafsteen algemeen graf

Grafsteen algemeen graf kopen. Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenksteen te bestellen om iemand te gedenken.  Bij een algemeen graf hebben nabestaanden niet voor het zeggen wie waar begraven wordt. Dat bepaalt de begraafplaats. Er mag wel een grafsteen op een algemeen graf geplaatst worden. Vaak is dat een kleine, liggende steen. In sommige gevallen kan er een grotere, staande steen neergezet worden.

Hoe dan ook, als uw dierbare in een algemeen graf begraven is, wilt u daar natuurlijk een mooie grafsteen plaatsen. De grafstenen van Bronzenbeeldenwinkel zijn een uitstekende keuze voor een algemeen graf. Omdat er op een algemeen graf ruimte is voor een kleine grafstenen zijn de grafstenen voor een algemeen graf van Bronzenbeeldenwinkel ook van klein formaat. Deze stenen passen altijd. Met een dergelijke gedenksteen kan iedereen lezen wie er begraven is en vindt u het graf eenvoudig terug op de begraafplaats. Het hoogwaardige materiaal waarvan de stenen gemaakt is, gaat lang mee en is bestand tegen weersinvloeden. 

 

Kosten grafsteen algemeen graf

Bij Bronzenbeeldenwinkel kunt u kiezen uit een ruim assortiment grafstenen en grafsteen urnengraf, in klein en groot formaat en diverse stijlen veelal wordt hier gekozen voor een grafsteen 40x40 cm. De tekst is uiteraard geheel naar eigen wens aan te passen. De meeste mensen kiezen voor het graveren van de naam van de overledene en de geboorte- en sterfdatum. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een mooie wens of spreuk. Op die manier kunt u de grafsteen of gedenksteen geheel in eigen stijl ontwerpen. Een grafsteen is immers een zeer persoonlijk artikel, waarbij u zelf wilt bepalen welke tekst of boodschap erop komt te staan.

 

Grafaccessoires voor algemene grafstenen

Een algemeen graf biedt doorgaans minder ruimte voor bloemen en kaarsen dan een particulier graf. Toch kunt u van de geringe ruimte gebruik maken en het graf decoreren met een kleine grafsteen en grafaccessoires. De graflantaarns bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid dag en nacht een kaars te laten branden, ook als het regent. Met de gedenkstenen, bronzen beeldjes en accessoires maakt u een prachtige gedenkplek bij het algemeen graf, of thuis in uw eigen woning of tuin. Heeft u vragen over het samenstellen van uw unieke grafsteen? Neem dan contact op voor meer informatie.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel