Urnengraf grafsteen | Gedenkstenen urnengraf bestellen

Urnengraf een gedenksteen urnengraf bestellen. Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenksteen te bestellen om iemand te gedenken .  Wie gecremeerd wil worden maar nabestaanden toch een plek wil bieden om naar terug te keren, zoals bij een regulier graf, kan kiezen voor een zogeheten urnengraf. Een urnengraf bevat een urn met de as van de overledene. Het graf is kleiner dan een normaal graf maar bevat vaak ook een grafsteen. Urnengraven bevinden zich dan ook bijna altijd op begraafplaatsen. Het is een alternatief voor de urnenmuur of het thuis bewaren van de as in een urn. Bronzenbeeldenwinkel biedt diverse grafstenen en grafmonumenten aan, en biedt u ook de mogelijkheid een grafsteen voor een urnengraf te ontwerpen of te bestellen. Het gaat dan om een kleine gedenksteen die u op het urnengraf kunt laten aanbrengen, voorzien van een inscriptie.

 

Grafsteen voor urn

Een grafsteen voor een urnengraf ziet er vaak hetzelfde uit als een normale grafsteen voor een algemeen graf. De steen is wat kleiner maar biedt genoeg ruimte voor de naam van de overledene, de geboorte- en sterfdatum en een korte spreuk of wens. Dat kan geheel in de stijl van uw wens. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een laatste boodschap op te zetten of juist een liefdevolle spreuk van u als nabestaande. Bij Bronzenbeeldenwinkel heeft u uiteraard alle vrijheid zelf te bepalen welke tekst er op de grafsteen voor urn komt te staan. Liever een natuurlijke look in plaats van een traditionele grafsteen? Dan zijn onze zwerfkeien ook een prima keuze voor een urnengraf. De zwerfkei kan worden voorzien van bronzen letters. Het graf bevat dan een ruwe steen die het graf op prachtige wijze markeert. Ook mooi voor op een natuurbegraafplaats waar urnengraven zijn toegestaan.

 

Waarom een kleine grafsteen voor een urn?

Als u ervoor kiest om een urn te laten begraven is het wel zo prettig dat nabestaanden de plek terug kunnen vinden op de begraafplaats. Zo lijkt het graf bovendien niet op de omringende graven. Dat is de voornaamste reden voor het plaatsen van een grafsteen. Daarnaast kunt u als nabestaande uiting geven aan uw verlies met een boodschap op de steen en zo een mooie gedenkplek creëren. Omdat u zelf bepaalt hoe de grafsteen eruit komt te zien, kunt u ook zelf vast voor later bedenken wat u op uw eigen grafsteen zou willen laten zetten. Bronzenbeeldenwinkel inspireert u graag met stijlvolle en unieke grafstenen. Meer weten over onze grafstenen voor een urnengraf? Neem contact op voor meer informatie.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel