Grafsteen 60x60 cm bestellen

Grafsteen 60x60 cm. Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenksteen te bestellen om iemand te gedenken.  In de collectie grafstenen en gedenkstenen vindt u een serie vierkante stenen. De versie die 60 x 60 cm meet is daarvan de grootste (zo hebben we ook 2 kleinere varianten namelijk; 40x40 cm en 50x50 cm) Deze steen vormt een stijlvol ornament op een (algemeen) graf, maar kan ook de basis vormen voor een gedenkplek elders.

U zet de grafsteen dan in als gedenksteen. Met deze steen creëert u een mooie gedenkplek buiten, bijvoorbeeld in uw eigen tuin of op een plek die aan een dierbare doet denken. De grafsteen 60 x 60 cm is geheel naar eigen wens samen te stellen, u bepaalt welke tekst er op de steen komt te staan.

 

Grafsteen voor algemeen graf

De kleine grafstenen die Bronzenbeeldenwinkel aanbiedt zijn perfect voor plaatsing op een algemeen graf. Omdat er meerdere, niet aan elkaar gerelateerde personen in een algemeen graf begraven worden is er op een algemeen graf ruimte voor enkele kleine grafstenen. Door een kleine grafsteen, zoals deze steen van 60 x 60 cm te laten plaatsen, kan elke bezoeker zien wie er begraven ligt. Bovendien zorgt u er met een dergelijke steen voor dat naasten en bezoekers het graf snel herkennen. Bovendien biedt de 60x60 gedenkteen een prima basis voor wanneer u zelf een grafsteen maken wil.

 

Gedenksteen voor thuis

Een gedenksteen voor thuis plaatsen doet u omdat u daar een bijzondere gedenkplek wilt inrichten, buiten in de tuin. Dit is een mooi alternatief als er geen graf is na een crematie, of als het graf zich in het buitenland bevindt. U beschikt op deze manier toch over een fysieke plek waar u de overledene kunt herdenken.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel