Grafsteen 50x50 cm bestellen

Grafsteen 50x50 cm. Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenksteen te bestellen om iemand te gedenken.  In de collectie grafstenen van Bronzenbeeldenwinkel vindt u grastenen van diverse afmetingen. De stenen met afmeting 50 x 50 cm vormen de middelste maat en kunnen op verschillende plekken worden toegepast ook hebben wij 40x40 cm grafstenen. Als u op zoek bent naar een kleine grafsteen voor op een algemeen graf is deze steen een goede optie. Daarnaast kunt u deze steen ook op andere plekken gebruiken, zoals voor het creëren van een gedenkplek buiten de begraafplaats. Als een overledene is gecremeerd en er bijvoorbeeld geen graf is, kunt u met deze kleine grafsteen een gedenkplek maken in uw eigen tuin of op een andere locatie die bij de overledene past.

 

Gedenksteen 50x50 cm als grafsteen urnengraf

De grafsteen 50 x 50 cm hoeft niet automatisch als grafsteen gebruikt te worden, op een graf. U kunt de steen ook inzetten als gedenksteen op een locatie waar u een naaste wilt gedenken. Uiteraard bepaalt u daarbij altijd zelf de tekst die op de steen komt te staan. U kunt kiezen voor een traditionele tekst met de naam van uw dierbare en de geboorte- en sterfdatum, maar het staat u vrij te kiezen voor een alternatief, zoals een mooie spreuk. Ook biedt de 50x50cm grafsteen u een mooie basis wanneer u zelf een grafsteen wilt maken.

 

Een persoonlijke grafsteen 50 x 50 cm 

Het is belangrijk dat de graf- of gedenksteen echt persoonlijk is. Dat doet u door er uw eigen draai aan te geven. Wilt u weten hoe u dat doet, of heeft u vragen over de grafsteen 50 x 50 cm? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel