Grafsteen 40x40 cm bestellen | Prijs kleine grafsteen

Grafsteen 40x40 cm. Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenksteen te bestellen om iemand te gedenken . Deze variant van de grafstenen is de kleinste uit ons assortiment de prijs van deze kleine grafstenen vindt u onderaan de pagina.Hier kunt u de grafsteen 40x40 ook direct bestellen

 Hiermee plaatst u een klein, stijlvol grafmonument waar u wilt. Thuis, in uw eigen tuin of bij een graf op de begraafplaats. Deze kleine versie is ook erg geschikt voor het plaatsen als  grafsteen algemeen graf of als grafsteen urnengraf. Het materiaal is van hoge kwaliteit en is bestand tegen alle weersomstandigheden en kan eenvoudig gereinigd worden. U kunt er dus op rekenen dat uw grafsteen 40 x 40 cm leesbaar blijft, in alle seizoenen. De gedenkplaat is daarnaast mooi te combineren met andere bronzen beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel, zodat u bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin een passende gedenkplek maakt voor een dierbare die overleden is.

 

Kleine gedenksteen voor op het graf

De tekst op de grafsteen kan geheel naar eigen wens aangebracht worden. Ook in het ontwerp heeft u ruime keuze, in verschillende stijlen. Omdat de gedenksteen 40 x 40 cm meet beschikt u altijd over een vierkante plaat. Naast dit formaat kunt u ook kiezen voor een gedenksteen van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm.

 

Liggende grafsteen als gedenkplek

Wilt u in uw eigen tuin een gedenkplek maken? Dan vormt een kleine grafsteen een mooie basis. Bronzenbeeldenwinkel biedt een ruim assortiment aan accessoires voor een gedenkplek buiten, zoals graflantaarns en grafvazen. Of u plaatst een van de beelden voor buiten in uw tuin. U heeft immers alle vrijheid de gedenkplek in te richten zoals u wilt.

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. 

Heeft u vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel