Gedenkmonument laten maken | Bijzondere gedenkmonumenten

Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenkmonument  online te bestellen. Dierbare gedenken met een gedenkteken.
Als u op zoek bent naar een mooi, symbolisch voorwerp dat doet denken aan een overleden dierbare of bijzondere gebeurtenis, kan een gedenkmonument uitkomst bieden. Deze monumenten komen in vele soorten en formaten en houden het midden tussen een beeld en een klassiek grafmonument. Met een gedenkmonument beschikt u over een vergelijkbaar, statig beeld, maar u kunt dit monument ook los van een graf laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen tuin of een openbare plek waar u iemand wilt gedenken. Als u een overleden erelid van uw vereniging wilt gedenken, is een gedenkmonument daarvoor een uitstekend object.
 

Bronzenbeeldenwinkel biedt een aantal prachtige gedenkmonumenten aan voor dit soort gelegenheden. Een gedenkmonument biedt andere naasten bovendien de mogelijkheid bloemen te leggen of stil te staan bij een verlies of bijzondere gebeurtenis. Zoekt u naar een liggende variant van een gedenkmonument? Dan bieden onze kleine grafstenen uitkomst, zoals de 40 x 40 cm grafsteen. Natuurlijk hoeft u het monument niet uitsluitend te gebruiken om iemand te gedenken die is overleden. Ook zaken die op een bepaalde plek zijn gebeurd, die jaren na dato nog aandacht verdienen, kunt u zo onder de aandacht brengen.

 

Dierbare gedenken met een gedenkteken

Omdat gedenkmonumenten in allerlei vormen verkrijgbaar zijn kunt u het monument kiezen dat het meest past bij hem of haar. Kies bijvoorbeeld voor een abstract figuur of juist een figuratieve afbeelding die zijn of haar karakter goed weerspiegelt. De meeste monumenten bieden ook ruimte voor een kleine tekst, door bijvoorbeeld een tekstplaatje op de sokkel van het monument te laten plaatsen. U kunt elke denkbare tekst op dit plaatje laten zetten middels een gravering: naam of namen, een persoonlijke boodschap of de na(a)m(en) in combinatie met de geboorte- en sterfdatum, zoals op grafstenen gebruikelijk is.

 

Gedenkmonument voor thuis of als urnenmonument

De meeste gedenkmonumenten zijn van een dergelijke afmeting dat u ze buiten plaatst. Wilt u juist voor binnenshuis een gedenkteken? Dan zijn onze bronzen beeldjes een mooi alternatief. Ook deze beeldjes bieden, indien ze op een sokkel geplaatst worden, ruimte voor een tekstplaatje met gravering. Het beeld kunt u uiteraard uitzoeken aan de hand van uw eigen smaak. Bronzenbeeldenwinkel biedt een ruim, uiteenlopend assortiment: van dierenbeelden tot abstracte kunstbeelden, waterspuwers en troostrijke beeldjes. Hiermee creëert u ook thuis een mooie gedenkplek, om elke dag even stil te staan bij uw dierbare.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel